Rakitic vol jugar: “No en tinc prou amb passejar per la ciutat i gaudir del mar”

El migcampista croat exterioritza el seu malestar amb la situació que actualment viu al Barça

Ivan Rakitic no passa, ni de bon tros, pel millor moment de la seva carrera. El futbolista croat ha tingut molt poca participació en l’inici de curs del Barça: ha passat d’imprescindible a prescindible i els números (només ha disputat 187 minuts, pràcticament 500 menys que la temporada passada a aquestes altures) ho demostren. El migcampista ha atès els mitjans de comunicació croats en la seva arribada a la concentració nacional i ha exterioritzat el seu malestar.

“No sé què passarà. Vull jugar al Barça i no només ser part de l’equip. Faré tot el possible per intentar canviar aquesta situació els pròxims partits. Tinc contracte per dos anys més i no hi ha lloc per jugar que al Barça, el millor club del món. Però també és veritat que vull jugar i no només passejar per la ciutat i gaudir del mar”, ha declarat Rakitic en una compareixença molt emotiva en la qual també ha reconegut que li va fer molt de mal que alguns afeccionats dubtessin del seu compromís amb Croàcia pel fet de no formar part de la darrera convocatòria.

 

En relació al Barça, el futbolista també ha explicat que “vaig parlar amb gent del club i tothom sabia que tenia altres opcions”, com la de la Juventus, que estava interessat en ell però no volia pagar els 50 milions que demanaven al Camp Nou. “Encara desitjo el millor pel Barça, vull lluitar perquè tothom vegi que estic preparat per sortir a la gespa i oferir el millor de mi. Aprofito per agrair a l’afecció la rebuda del passat cap de setmana. Ara bé, si veig que res no pot canviar, hauré de tornar a parlar amb el president”.

Més informació
 
Comentaris