Rafinha, sobre la seva sortida: “Sabia que seria difícil tenir les oportunitats que desitjava”

El futbolista, que jugarà aquesta temporada al Celta, ha explicat en la seva presentació els motius que l’han portat a marxar cedit

Rafinha Alcántara vol jugar. El futbolista nascut al Brasil té la necessitat de sentir-se futbolista després del llarg historial de lesions que l’han mantingut apartat de la gespa durant molt de temps. És per això que ha cregut necessari marxar del Barça per arribar a un club que li ofereixi els minuts que necessita. Tot això és el que ha explicat en la seva presentació com a nou futbolista del Celta per a aquesta temporada.

“Quan estàs jugant i sentint-te tan bé en el millor club del món, sempre és difícil haver d’acomiadar-se. Passa el mateix quan et sents tan bé, però saps que serà difícil tenir les oportunitats que desitges. Sentint-me com em sentia, el millor que podia fer era buscar una oportunitat en un altre club”, ha confessat. Amb la sinceritat com a ensenya, el migcampista ha expressat de manera clara què ha passat pel seu cap aquests dies, mentre decidia el seu futur.

 

Ambiciós amb el Celta

Centrat ja en el seu nou projecte, ha parlat del que espera d’aquesta temporada a Vigo, on el Celta ha format un equip replet de talent amb el també exbarcelonista Denis Suárez, Iago Aspas, Santi Mina i Brais Méndez. L’equip, després de tres partits, suma quatre punts i ha deixat una molt bona impressió pel que fa al joc. L’arribada de Rafinha completa un equip que està fent somiar a Balaídos.

El petit dels Alcántara ha volgut ser prudent: “Cada partit serà una guerra, la Lliga està molt difícil, s’ha demostrat amb el Barça”. “Hem d’anar a poc a poc per il·lusionar-nos després”, ha afegit. I ha confessat que l’emociona arriba a un equip que coneix tan bé –Rafinha va viure de petit a Vigo, on es va formar abans d’arribar a La Masia, i va jugar al Celta la temporada 2013/14 a les ordres de Luis Enrique–: “He vist tots els partits i ha estat un dels motius de venir aquí, per com estan jugant i la idea que té l’entrenador. Tinc moltes ganes de poder ser al camp”.

Més informació
 
Comentaris