Quatre futbolistes viuen avui el seu últim dia com a jugadors del Barça

Murillo, Boateng, Vermaelen i Douglas acaben avui la seva vinculació amb el club blaugrana

Avui, 30 de juny, quatre jugadors del primer equip del Barça acaben la seva vinculació amb el club blaugrana. És el cas de Vermaelen i Douglas, que acaben el seu contracte i no han estat renovats; i Murillo i Boateng, que tornaran als seus clubs d’origen després que finalitzés la seva cessió. Quatre futbolistes que han passat de forma bastant desapercebuda pel conjunt culer i no han complert les expectatives ni han estat al nivell que se’ls ha exigit.

En el cas de Vermaelen, el veterà defensa va arribar la temporada 2014/2015 procedent de l’Arsenal per uns 19 milions d’euros. En cinc anys, i amb una cessió a la Roma pel mig, l’holandès només ha pogut disputar 53 partits a causa de diferents lesions. Tot i que el rendiment de Vermaelen quan ha pogut jugar no ha estat dolent, no ha aconseguit assemblar-se mai al contundent i fiable central que va ser a Anglaterra. Pel que fa a Douglas Pereira, en cinc temporades només ha vestit en vuit ocasions l’elàstica blaugrana. El brasiler ha passat per diferents lligues i equips en forma de cessió i en cap moment ha comptat pels tècnics del conjunt culer.

 

D’altra banda, aquest 30 de juny acaben les cessions de dos jugadors que han estat aquesta temporada a l’equip blaugrana, però que el club podria haver-se estalviat. Boateng va arribar amb la intenció de ser el suplent de Luis Suárez, i permetre que l’uruguaià tingués més descans. La realitat és que el ghanès no s’ha deixat veure mai. Només ha disputat quatre partits intranscendents i no s’ha estrenat mai com a golejador. Un cas similar ha estat el de Jeison Murillo. El colombià va arribar cedit del València per ser una peça important a la defensa blaugrana i reduir els minuts de Piqué. El seu balanç final és igual de pobre: només quatre partits jugats. Així, la realitat és que el club i els aficionats diuen avui adéu a quatre jugadors que segurament no trobaran a faltar de forma excessiva en un futur

Més informació
 
Comentaris