El PSG torna a rebutjar l’oferta del Barça per Neymar

Segons ‘RAC1’, el club parisenc demana més diners per acceptar una cessió amb opció de compra, tant per una cosa com per l’altra

El PSG torna a deixar ben clar que el cas Neymar s’allargarà fins a l’últim moment. El club presidit per Nasser Al-Khelaïfi rebutja la cessió amb opció de compra que el Barça li ha plantejat per aconseguir els serveis de l’extrem brasil, segons RAC1, ja que vol ingressar més diners dels que pretén l’entitat blaugrana pels dos conceptes, tant per una cosa com per l’altra.

Mundo Deportivo ha informat aquest dimarts que l’oferta que el Barça va acordar proposar al PSG –en la reunió que van mantenir el president i les àrees econòmica i esportiva– era semblant a la que es va acceptar per Coutinho, però amb una remuneració superior als 8,5 milions per l’operació i amb l’opció de compra una mica més elevada (150 milions) i, segurament, obligatòria. RAC1, però, ha assegurat que a París no han acabat convençuts amb aquesta oferta, quelcom que al Camp Nou s’ha entès com a estratègia de negociació.

 

De fet, malgrat la negativa francesa, i sempre segons la ràdio citada, el Barça ja té a punt la campanya mediàtica per si acaba fitxant Neymar. "Hi ha un vídeo fet del brasiler i el club ha encarregat a Nike una partida extra de samarretes per satisfer la demanda que generaria el retorn del brasiler", ha assegurat el mateix mitjà aquest dimarts al vespre.

Més informació
 
Comentaris