Polèmica amb un exjugador del Barça per defensar els presos polítics

Jofre Mateu va respondre un periodista de 'La Sexta', José Luis Sánchez, amb un missatge que des de Madrid es va interpretar com a una amenaça

La pancarta del Camp Nou a favor de la llibertat dels presos polítics segueix generant debat i polèmica. L’últim incendi l’ha protagonitzat un exjugador del Barça, Jofre Mateu, que no va tolerar que un periodista de La Sexta, José Luis Sánchez, denunciés el rètol a les xarxes socials i el titllés de vergonyós. L’exfutbolista va respondre el col·laborador d’El Chiringuito de Jugones amb un missatge que des de Madrid es va interpretar com a una amenaça.

“Arribarà el moment en el qual no sabràs on amagar-te. Ja és massa tard. Però arribarà”, va piular Jofre Mateu en una publicació que va tardar pocs minuts a esborrar com a conseqüència del soroll que es va generar al voltant d’ella. Posteriorment, l’exblaugrana va seguir emprant el seu perfil de Twitter per exposar la seva opinió: “He esborrat la piulada per evitar trols. No sé amb quina intenció anomenes la policia. No t’he amenaçat. Vergonya és que, ideologies al marge, denunciïs queixes contra presos polítics perquè no hi estàs a favor. Quan la gent com tu se n’adoni del que està passant ja serà massa tard per amagar-se de la vergonya”.

 

En veure que a les xarxes socials no aconseguiria tancar el debat, Jofre Mateu va enviar un vídeo a El Chiringuito de Jugones en el qual va tornar a remarcar que en cap moment havia intentat amenaçar José Luis Sánchez i es va disculpar per si les formes no havien estat les adequades. El periodista que es va sentir atacat va acceptar les disculpes, però també va afegir que el problema "transcendia del futbol" i que "és molt més profund". El comunicador en qüestió va aprofitar l'avinentesa per fer una reflexió:

Més informació
 
Comentaris