Piqué voldria crear una nova Supercopa d'Europa

Segons la 'Cadena SER', el central del Barça ja ha traslladat a la Federació Espanyola la seva proposta, que tindria un format semblant al de la seva Copa Davis

La mentalitat empresarial de Gerard Piqué no té fre. Segons la Cadena SER, el central del Barça té la intenció de crear una nova Supercopa d'Europa que inclogui els campions de les grans Lligues europees i, si és necessari, algun equip més per acabar de completar un quadre atractiu. El defensa blaugrana ja fa força temps que li dona voltes a una competició pensada per ser fabricada en un futur no molt llunyà.

Sempre segons el mateix mitjà, Piqué vol que el format de la nova Supercopa sigui semblant a la de Copa Davis que ell mateix ha implantat i la seva intenció és que la seva proposta es consolidi en forma d'un torneig competitiu en el qual participin els millors clubs del continent. El futbolista ja ha traslladat aquesta qüestió a la Reial Federació Espanyola de Futbol, la resposta de la qual a hores d'ara és una incògnita.

 

Cal recordar que el defensa del Barça ja es va oferir a la Federació per ser intermediari i aconseguir portar la Supercopa d'Espanya d'enguany a l'Aràbia Saudita. L'ens federatiu i Piqué, no obstant això, no tindran suport incondicional si ho aconsegueixen, ja que aquest dimecres el portaveu d'Amnistia Internacional ja va demanar que "es tingui en compte la situació dels drets humans que s'estan vulnerant" al país asiàtic, "on fins fa poc es restringia l'entrada de les dones en camps de futbol i en el qual encara existeix el sistema de tutela per part dels homes" abans de prendre una decisió.

Més informació
 
Comentaris