Piqué, sobre Neymar: “Ja veurem si ve o no, hi ha molta gent implicada en l’operació”

El central català analitza l’empat contra l’Osasuna i assegura que la seva mà “no és penal”

Gerard Piqué ha volgut demanar tranquil·litat tot i el mal inici del Barça pel que fa a resultats després de l’empat a El Sadar. El tercer capità blaugrana també s’ha queixat del penal que Munuera Montero ha assenyalat per mans seves i ha parlat de Neymar. “No estem preocupats, no és l’inici desitjat però sabem que això és llarg”, ha explicat el futbolista català sobre el fet que el seu equip hagi sumat quatre dels nou punts possibles.

En la mateixa línia, ha evidenciat que “ens hagués agradat estar amb nou de nou, estem tenint més dificultats de les previstes”. “Tot i les baixes, hem sortit amb molts jugadors del planter i hem estat a l’altura. Hem de millorar, però és important que ara ens mantinguem units. És bon moment per a això i per donar confiança a l’equip”, ha afegit el central.

 

Enfadat pel penal

Piqué ha volgut explicar la seva versió del succeït en l’acció del penal i que, segons ell, no s’hauria d’haver xiulat: “Li dono amb la mà. Però sempre tenim reunions abans de començar la temporada i parlen de la distància, no em dóna temps (a retirar el braç). No estic ocupant més espai del normal amb la mà, estic saltant de forma natural. M’agradaria veure que els àrbitres ho intentessin fer. Per a mi, que ho he viscut des de dins, no és penal”.

Revelador sobre Neymar

Tot i mostrar-se breu sobre l’assumpte Neymar, Piqué ha confirmat que hi ha força gent implicada en la possible arribada de l’estrella brasilera al Barça. “Ja veurem si ve o no, hi ha molta gent implicada en l’operació”, ha assegurat el futbolista català. De moment, ha remarcat que “ens hem de centrar en el que hi ha aquí”.

Més informació
 
Comentaris