Piqué: "Creo polèmiques per passar-m'ho bé, tot és una farsa"

"Poques vegades l’he liat amb les meves declaracions sense voler-ho fer", assegura el central del Barça

Gerard Piqué és ben conscient que és un futbolista que genera titulars i provoca incendis. L’últim, el relacionat amb el poder del vestidor del Barça, n’és una prova clara. En una entrevista distesa a El Hormiguero d’Antena3, el central blaugrana ha volgut treure ferro a les seves aparicions estel·lars a la zona mixta i ha assegurat que “ho faig per passar-m’ho bé” i que “tot és una farsa”.

“Poques vegades l’he liat amb les meves declaracions sense voler-ho fer. Ho faig per passar-m’ho bé. Jo em descollono i al vestidor ens en riem. Tot és una farsa. Si creem polèmiques és perquè volem salsa”, ha declarat un Piqué que també ha deixat clar que “les relacions amb els jugadors són fantàstiques i l’ambient és genial” i que “amb el temps he après a relativitzar les crítiques”. “Tenir la gent en contra em motiva més perquè, com millor jugo, més els molesta”, ha opinat.

 

“En la meva darrera època a la selecció espanyola vaig oferir el millor rendiment, perquè sortia més motivat que mai”, ha afegit. En aquest aspecte, el tercer capità del Barça ha explicat que, en el futbol, manen els resultats: “Sabem que quan perdem ens criticaran i que quan guanyem ens elogiaran encara que no estiguem bé. Fa dues setmanes vam entrar en una gran crisi i ara hem guanyat quatre partits i és una altra cosa”.

Més informació
 
Comentaris