Piqué: "Hem perdut contra una de les pitjors versions del Madrid a la qual m'he enfrontat"

El central català assegura que marxa del Santiago Bernabéu amb la sensació d'haver deixat escapar "una oportunitat de donar un cop de puny sobre la taula"

Gerard Piqué ha marxat del Santiago Bernabéu amb la sensació que el Barça “ha desaprofitat una oportunitat de donar un cop de puny sobre la taula” contra “un dels pitjors Madrids als quals m’he enfrontat”. El central català ha assegurat, després de la derrota blaugrana en el clàssic de la segona volta, que el seu equip ha deixat escapar de guanyar un etern rival “que transmetia les pitjors sensacions”.

"Hem perdut una oportunitat de donar un cop de puny sobre la taula. No ho dic com a crítica al Madrid, però crec que hem perdut contra un dels pitjors Madrids als quals m'he enfrontat al Bernabéu. A la segona part hem deixat de creure a base de petites pèrdues nostres. Ells surten molt reforçats i nosaltres tocats, però no enfonsats", ha valorat Piqué, que també ha apuntat que "hem de millorar moltíssim la versió de la segona part".

 

El tercer capità del Barça, no obstant això, també ha demanat que no es tergiversi el que ha passat sobre la gespa. "Si haguéssim fet alguna de les ocasions que hem tingut, estaríem parlant d'un resultat molt diferent. A la segona part s'han animat i amb el gol ha canviat el partit. És una oportunitat desaprofitada, però a la primera meitat hem gaudit de bones aproximacions i de la possessió de la pilota. No hem aprofitat el domini”, ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris