Piqué: “Mai he dit que fos independentista”

El defensa català ha demanat respecte a la privacitat de les seves idees polítiques però ha defensat el dret a decidir

Gerard Piqué no deixa indiferent. El central del Barça ha repassat alguns temes d’actualitat en una entrevista a la revista El País Semanal, en què ha parlat sobre les seves posicions polítiques i el dret a decidir. El defensa català ha demanat respecte a la privacitat de les seves idees polítiques. “Mai he dit que sigui independentista, per què obliguen als jugadors a posicionar-nos?”, ha argumentat Piqué. El futbolista de la Bonanova sí que ha fet una defensa del dret a decidir del poble català. “Defenso el dret a decidir igual que he defensat la selecció espanyola”, ha explicat el jugador.

Piqué ha defensat que els jugadors es mullin sobre temes polítics tot i que creu que la posició política és secreta. En aquest sentit, veu una relació molt estreta entre política i esport. “L’esport i la política van de la mà. La Copa es diu Copa del Rei, quan jugues un partit internacional sonen els himnes, i això és política”, ha explicat el defensa blaugrana.

 

Piqué “Amb prou feines dormo quatre o cinc hores”

El central del Barça ha repassat principalment la seva faceta com a empresari en l’entrevista. Piqué ha acceptat que utilitza el seu temps lliure per treballar i això li treu hores de descans. “Amb prou feines dormo quatre o cinc hores. Em falta temps per fer-ho tot”, ha confessat el central català. Tot i això assegura que no té problemes amb el club per compaginar-ho. “Ho han entès i no hi ha cap problema. Faig servir el meu temps lliure pel que m’agrada”, ha explicat Piqué.

Més informació
 
Comentaris