Piqué compra un club de futbol català

El jugador del Barça adquireix el Gimnàstic Manresa, un equip de futbol formatiu

Després d’adquirir l’Andorra, Gerard Piqué segueix creixent en l’àmbit de la gestió dins el món del futbol. El jugador del Barça ha comprat el Gimnàstic Manresa, un dels equips formatius més importants de Catalunya, a través de la seva empresa Kosmos Football. L’objectiu és que es converteixi en el filial de l'FC Andorra, del que és propietari, a partir de la pròxima temporada, per tal de nodrir-lo de joves prometedors.

Segons informa Nació Digital, el club català s’ha convertit en Societat Anònima Esportiva perquè el central blaugrana pugui procedir a comprar-lo per mitjà de la seva entitat. La compra de Piqué ha de suposar una inversió en el club manresà per millorar les seves instal·lacions i dotar-lo de més recursos.

 

Fins ara el Gimnàstic Manresa tenia una vinculació amb el Reial Madrid en la qual el club blanc tenia un dret preferencial sobre els jugadors de l’entitat del Bages. Caldrà veure què fa el jugador del Barça en aquest sentit ara que ha adquirit el club català.

El 29 de desembre, l'FC Andorra va celebrar una assemblea extraordinària en què els socis van aprovar la conversió del club en societat anònima, així com la venda de l'entitat al grup Kosmos, l'empresa del futbolista blaugrana Gerard Piqué. El central del Barça va confiar la posició d’entrenadors a Gabri i Albert Jorquera i, a partir de llavors, l’equip va incorporar futbolistes com Adrià VilanovaFede BassoneFerran Tacón o Rubén Bover i va elaborar un projecte guanyador que ha anat progressant adequadament fins que ha aconseguit el somni de l’ascens a la Tercera Divisió espanyola. Ara, fins i tot, aspira a comprar la plaça del Reus a Segona B.

Més informació
 
Comentaris