Piqué, sobre la clàusula de sortida de Messi: “S’ha guanyat poder decidir el seu futur”

El defensa del Barça reconeix que era conscient de l’opció que té l’argentí en el seu contracte i creu que se la mereix

Gerard Piqué parla, de tant en tant, en nom del barcelonisme. Ho ha fet, de nou, en la matinada d’aquest divendres per parlar de la clàusula al contracte de Leo Messi que el permet marxar lliure del Barça aquest estiu i que s’ha fet pública recentment. “Ja sabia que Messi pot marxar gratis al final de cada temporada. Sabem el compromís que té amb el Barça i no em preocupa gens. S’ha guanyat poder decidir el seu futur”, ha raonat el central blaugrana.

Piqué es troba a Nova York, on aquests dies se celebra l’Open dels Estats Units de tennis, per presentar la nova Copa Davis, gestionada per la seva empresa Kosmos. Des d’allà ha atès diversos mitjans per parlar dels temes d’actualitat del Barça. El defensa ha parlat també del cas Neymar, del qual ha dit que “hi ha hagut molts rumors, però ja està, cal passar pàgina”.

 

En relació a l’intent del Barça de fitxar el futbolista brasiler i el fet que la negociació s’hagi allargat fins als últims dies, Piqué s’ha mostrat crític amb el període de fitxatges a Espanya. “Que la competició ja estigui en marxa, els jugadors ja estiguin participant amb els seus equips i es continuï podent fitxar i vendre jugadors no té cap sentit”, ha explicat el futbolista del Barça.

Més informació
 
Comentaris