El vestidor del Barça vol Neymar: “Ens agradaria que tornés”

Gerard Piqué, tercer capità del primer equip blaugrana, exterioritza en una entrevista a ‘Televisión Española’ que la plantilla estaria contenta amb el retorn del brasiler

El cas Neymar és a punt d’arribar al final i a mesura que passen els dies els camins comencen a alienar-se cap a la mateixa direcció: el Camp Nou. En aquest sentit, un dels capitans del primer equip, Gerard Piqué, ha aprofitat una entrevista amb la Televisión Española per deixar ben clar que el vestidor blaugrana obre de bat a bat les seves portes a l’extrem brasiler.

És clar que ens agradaria que tornés, però ho deixem tot plegat a les mans dels que decideixen i a partir d’aquí veurem què passa els pròxims dies. Jo només sé que estan parlant”, ha declarat el central culer, que també ha exterioritzat que “no em jugaria res per cap de les dues opcions”, ni per la seva continuïtat al Parc dels Prínceps ni pel seu retorn a can Barça. “Està tot molt obert i pot passar qualsevol cosa”, ha assegurat.

 

Piqué ha sentenciat, al mitjà de comunicació citat, que creu que el seu encara excompany està intentant fer tot el possible per veure satisfeta la seva voluntat. “Segur que aquests dies ha mirat de fer el que era més correcte en cada moment”, ha explicat el defensa català en relació a la informació que va transcendir en la qual s’assegurava que el futbolista havia transmès als directius del PSG que només es planteja tornar al Barça i que no vol ni fitxar pel Madrid ni quedar-se a París.

Més informació
 
Comentaris