Nyom, jugador polèmic del Getafe, i la seva acusació a Ansu Fati

"Tens 18 anys i et llances així?", ha increpat el futbolista francès al jove davanter de la Masia

Allan Romeo Nyom és un dels futbolistes més polèmics de la Lliga. El seu estil de joc, destraler i fregant sempre el límit de la legalitat, indigna adversaris i esgota la paciència de molts seguidors d'aquest esport. Durant el partit del Getafe contra el Barça, Nyom ha ofert un autèntic recital de tot allò que és capaç de fer. Ha marxat a casa amb vuit faltes comeses, una targeta groga i evitant l'expulsió de forma inexplicable després d'un cop de colze a la cara de Leo Messi.

Un dels moments en què Nyom ha mostrat de forma més descarada la seva agressivitat, ha estat a les acaballes del partit. En una acció ofensiva dels blaugrana en la qual Ansu Fati s'ha internat a l'àrea rival, el francès i ell s'han disputat una la pilota i el jove de Guinea Bissau ha acabat caient a terra. L'àrbitre no hi ha vist penal i, tot just després, Nyom ha increpat Fati posant-se damunt seu amb una actitud molt bel·ligerant.

 

Posteriorment, les càmeres de Movistar Plus han pogut desxifrar les paraules de Nyom a Fati durant aquests segons tan tensos. El francès li ha dit, concretament, "tens 18 anys i ja et llances així?". Aquest missatge del futbolista del Getafe al blaugrana posa de manifest l'estratègia del tècnic Pepe Bordalás, que consisteix a desesperar els rivals i que, aquest cop, ajudat per la permissivitat arbitral, li ha estat útil per vèncer un dels grans de la Lliga.

Més informació
 
Comentaris