Neymar hauria suplicat tornar al Barça fins a cinc vegades

Segons 'El Mundo', el brasiler està penedit i el seu pare ha deixat clar a Bartomeu que vol rectificar la decisió que va prendre l'estiu del 2017

Neymar celebra el gol que va aconseguir contra el Nimes.
Neymar celebra el gol que va aconseguir contra el Nimes. | EFE

Novetats sobre la situació de Neymar Jr. És un secret a veus que, pràcticament des del primer moment, l'extrem s'ha penedit d'haver canviat el Camp Nou pel Parc dels Prínceps, i en aquest sentit El Mundo ha publicat noves informacions que deixen clar que la voluntat del futbolista és tornar a vestir la samarreta blaugrana. Segons el mitjà de comunicació espanyol, el brasiler s'hauria posat en contacte amb la directiva del Barça fins a cinc ocasions en els darrers mesos i li hauria demanat que facilités el seu retorn.

 

 

Sempre segons el mateix diari, els contactes entre ambdues parts no s'haurien fet entre intermediaris, sinó que hauria estat el pare del jugador l'encarregat de trucar ni més ni menys que a Josep Maria Bartomeu, president culer. El progenitor de Neymar i el seu representant haurien transmès al màxim dirigent blaugrana que el brasiler "es va equivocar en fitxar pel PSG l'estiu del 2017", que el jugador "està decebut i molt penedit" i que a l'equip francès no hi ha trobat el projecte esportiu que desitjava.

 

 

Davant les contínues súpliques de Neymar, el Barça hauria tingut clara una cosa: si el brasiler vol tornar al Camp Nou, el primer que haurà de fer és retirar la demana milionària contra l'entitat catalana per la prima de 63 milions d'euros que pretén cobrar en la seva totalitat encara que va decidir fer les maletes. El Barça ja li va pagar la meitat d'aquesta quantitat, però va paralitzar la resta de diners en considerar que el futbolista havia incomplert amb les seves promeses quan va fitxar pel PSG. En aquest aspecte, El Mundo també informa que la resposta del pare de Neymar ha estat hostil: "La reclamació judicial va per una altra banda".

 

 

El pare de Neymar nega les informacions

 

 

Encara que no hi ha hagut cap posicionament oficial en relació a la notícia d'El Mundo, el pare de Neymar ha utilitzat les xarxes socials per desmentir les informacions del mitjà de comunicació espanyol. El progenitor de l'encara davanter del PSG ha publicat una fotografia de la notícia reproduïda per Globo Esporte i ha assegurat que aquesta era falsa.

 

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?