Els missatges de suport a Gerard Piqué

Diversos futbolistes i esportistes s'han preocupat pel central català després de la seva lesió al Wanda Metropolitano

A l'espera de conèixer l'abast exacte de la lesió de Gerard Piqué al Wanda Metropolitano, les imatges han colpit tant els espectadors que molts futbolistes i esportistes han volgut enviat missatges de suport al central català en un moment com aquest. Des d'excompanys seus, fins a gent que no hi té res a veure, el món de l'esport s'ha bolcat amb el defensa de la Bonanova.

Destaquen especialment les piulades dels seus dos companys més cèlebres a l'eix de la defensa blaugrana: Carles Puyol i Javier Mascherano (qui acaba d'anunciar la seva retirada). Ambdós futbolistes l'han intentat animar a través d'un missatge a les xarxes socials i han desitjat que es recuperi ràpidament.

 

Les imatges de la lesió de Piqué han estat tan colpidores que no només hi han reaccionat futbolistes. Dos exemples molt rellevants són els de jugadors d'altres seccions del Barça, com l'estrella del bàsquet, Nikola Mirotic, que ha desitjat que la lesió "no sigui tan greu" o Sergio Lozano, del futbol sala, que ha esperat "equivocar-se", però ha reconegut que tenia "mala pinta".

Més informació
 
Comentaris