Messi: "El que sento pel Barça va molt més enllà de qualsevol paper"

L'argentí deixa clar, després de rebre la seva sisena Pilota d'Or, que no té la intenció de marxar del Camp Nou encara que el seu contracte li ho permeti

Leo Messi ha tornat a fer història en aconseguir la seva sisena Pilota d'Or i ha espantat els afeccionats blaugrana amb el seu discurs, en el qual ha pronunciat la paraula "retirada" i ha encès totes les alarmes del Camp Nou per molt que les hagi secundat amb un "encara em queden diversos anys". Després de recollir la màxima distinció individual del futbol mundial, el capità del Barça ha volgut matisar les seves paraules i ha explicat que ara mateix "em trobo millor que mai i espero que pugui continuar així durant molts anys".

Sobre la possibilitat de trencar el seu contracte amb el club culer un cop finalitzi la temporada, el millor jugador del món ha estat clar i concís: "La gent del Barça em coneix i sap que no hi ha cap problema amb aquests assumptes. El que sento jo pel Barça va molt més enllà de qualsevol paper i firma. Repeteixo, això existeix simplement perquè vull estar bé mentre estigui al Barça". Amb aquestes paraules, Messi ha posat punt final als dubtes sobre la seva continuïtat a Barcelona. 

 

Per últim, el '10' també ha aprofitat l'avinentesa per assegurar que el fet d'aixecar la seva sisena Pilota d'Or "és una alegria immensa", però també ha recordat que per a ell "els premis individuals no són el més important". "En canviaria algun per més Champions o Copes Amèriques, però no deixen de ser un reconeixement molt bonic i especial", ha sentenciat en zona mixta.

Més informació
 
Comentaris