Messi: "M'hauria agradat que vingués Neymar, no sé si el Barça va fer tot el possible perquè tornés"

"Jo només sé el que em va dir ell, que estava molt il·lusionat amb tornar amb nosaltres", ha declarat l'argentí en una entrevista al diari 'SPORT'

Leo Messi no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de valorar, en l'entrevista al diari SPORT, el retorn frustrat de Neymar Jr al Camp Nou. El capità té molt bon record de tots els moments que va compartir amb el brasiler i ha aprofitat la conversa amb el mitjà de comunicació citat per deixar clar que a ell li hauria "encantat que vingués Neymar" i que no té suficient informació per valorar si la junta directiva de Josep Maria Bartomeu va fer un esforç suficient per recuperar-lo.

"La veritat és que sí, m'hauria encantat que vingués Neymar. Entenc la gent que hi estava en contra, és normal per tot el que havia passat amb ell, per com va marxar i ens va deixar. És normal i lògic que hi hagi molta gent que no vulgui que vingui, però a nivell esportiu per a mi és un dels millors del món i això hauria augmentat les nostres possibilitats d'aconseguir tots els resultats que volem", ha començat explicant un Messi que "no tenia molta informació al voltant de com anaven les negociacions per dir si es va fer tot el possible o no": "Sincerament, no sé si el Barça va fer tot el que va poder per fitxar-lo".

"No sé el que passava a dins de la directiva. Jo sé el que parlava amb Neymar, el que m'explicava ell de com anaven les coses. Tenia moltes ganes de venir. No sé si el club realment volia o no, però ell sí que volia tornar. També entenc que és molt difícil negociar amb el PSG després de tots els antecedents que té amb el Barça. I també és complicat pel fet de ser un dels millors jugadors del món. Mai no són fàcils aquestes negociacions. No puc opinar, però no ho sé tot amb certesa. Sé moltes coses pel que s'anava publicant i el que s'anava dient. Al final, les coses no són massa clares", ha seguit explicant el capità del Barça, que "ho seguia i estava pendent" ja que "m'hauria agradat que hagués vingut per tot el que hauria implicat, no només en l'àmbit esportiu, sinó també per tot el que significava en l'àmbit de clubs, de patrocini, d'imatge i de creixement. El club hauria fet un salt en tots aquests aspectes"

"No he tornat a parlar amb Neymar des que va acabar tot plegat. Em vaig lesionar i ell va començar a jugar i ja està. El que sí que sabia és que ell estava molt il·lusionat amb sortir del PSG i venir al Barça", ha sentenciat en relació al retorn frustrat del brasiler abans de fer un pas endavant per remarcar que ell no mana a dins del club com s'apunta des de diferents llocs: "Ja hi estic acostumat. No és la primera vegada que escolto això. Ha quedat demostrat que no és així. Soc un jugador més que l'únic que vol és guanyar i seguir aixecant títols, sobretot la Champions. També em passa amb la selecció, diuen que poso els jugadors o els entrenadors que vull jo. No li dono importància, jo sé quina és la realitat i la meva funció".

 

"El vestidor no va demanar el fitxatge. Òbviament, vam comentar coses quan vam escoltar que podia venir. Donàvem les nostres opinions, però mai vam arribar a dir que s'havia de fitxar. No vam imposar res. Donàvem el nostre punt de vista de la mateixa forma que ho vam fer amb Griezmann o amb altres jugadors que han vingut i altres que no han arribat a venir", ha conclòs al respecte un Messi que no està decebut: "M'hauria encantat que vingués i que estigués amb nosaltres, però tenim una plantilla espectacular per optar a tot sense ell també. Decebut no ho estic. Simplement m'hauria agradat tornar a jugar amb ell. Res més".

 

Més informació
 
Comentaris