'Més que un llaç' vol recollir signatures perquè el Barça doni suport als presos polítics

També han demanat al conjunt blaugrana que es posi el llaç groc

x
La simulació de la grada del Camp Nou amb un llaç groc | MÉS QUE UN LLAÇ

El col·lectiu 'Més que un llaç' ha iniciat una campanya per tal de recollir signatures en favor d'una petició: que el Barça doni suport als presos i preses i exiliats polítics independentistes catalans. Un mes després de l'inici del judici al Procés independentista, aquest compte de Twitter ha iniciat una campanya (#MésQueUnLlaç) per tal de demanar al Barça que adopti el llaç groc amb la finalitat que el club mostri el seu suport i, a la vegada, faci d'altaveu de la que, consideren, "és una situació injusta que viuen els empresonats, exiliats i confinats que van promoure i defensar el referèndum de l'1-O". 

 

 

Aquest col·lectiu ha engegat un crowdfunding per recaptar els diners necessaris per recollir signatures al Camp Nou i al Palau Blugrana. Recorden que ja sumen més de 4.900 signatures i volen aconseguir les prop de 2.400 que els falten per portar la iniciativa a l'assemblea de compromissaris o les més de 10.000 que els faltarien per forçar una assemblea extraordinària. 

 

 

La plataforma, que setmanes enrere va agrair el suport de les "més de 4.000 persones que ja han signat" perquè el Barça doni suport a la seva causa. 'Més que un llaç' anima a compartir la seva causa i a signar el manifest que habiliten al seu portal web. Reclamen que el Barça "faci honor a la seva història". 

 

 

 

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?