La magistral xerrada de Victor Valdés sobre la Masia

L'entrenador del Juvenil A del Barça deixa molt clar per què ha tornat a casa: vol ajudar el club a recuperar la seva filosofia futbolística

Víctor Valdés té molt clar per què ha tornat al Barça. El nou entrenador del Juvenil A vol ajudar el club a recuperar la seva filosofia futbolística i una xerrada que va oferir la passada setmana als entrenadors del FC Zenit durant l’estada de l’equip blaugrana a Sant Petersburg ho ha deixat ben clar. L'exporter va explicar la metodologia culer i, almenys en termes teòrics, la realitat és que va evidenciar que està molt preparat per catapultar cap a l'èxit les joves joies culers.

"Cal prioritzar la recerca de talent per sobre del físic. Messi és, sense cap mena de dubte, el millor exemple: se li va donar temps perquè el seu talent prevalia per sobre del seu físic. Ell és el millor exemple en aquest sentit, el tenim a casa i espero que sigui per molts anys més", va començar explicant Valdés. "Jo, com entrenador, prefereixo tenir sempre el màxim de talent a la meva disposició per poder potenciar-lo, perquè les seves preses de decisió siguin les correctes i no hagi de rectificar-los", va continuar.

 

Segons l'entrenador del Juvenil, un jugador del Barça ha de tenir aquestes virtuts: "Diversió, actitud, identitat, varietat i gol; així és un jugador del Barça". Quant a la tasca dels entrenadors del club català, Valdés té clar que han "d'aconseguir que les seves emocions sempre estiguin el més alt possible, i no pensem que les emocions estan només al cap, estan al cor i en la voluntat. La tàctica es pot treballar cada dia, es cert, però l’important es afavorir les emocions positives".

Més informació
 
Comentaris