El Madrid anuncia el fitxatge d’una promesa formada a la Masia

El futbolista japonès Takefusa Kubo ha arribat a un acord amb el conjunt blanc després que el Barça renunciés a recuperar-lo per les seves elevades pretensions econòmiques

Des del Barça sempre s'ha afirmat que les conseqüències més doloroses de la famosa sanció de la FIFA del 2014 per les irregularitats en el fitxatge de jugadors comunitaris i extracomunitaris menors d'edat no van ser les dues finestres de mercat en què el primer equip blaugrana no va poder incorporar efectius. Qui va patir més aquella decisió de l'ens que regula el futbol mundial van ser les categories inferiors culers, que van veure com moltes de les seves joves perles estaven obligats a fer les maletes o les feien motu proprio en no poder jugar.

Una de les promeses que, per tal de no veure frenada la seva professió, va haver d’abandonar el club com a conseqüència de la sanció va ser el japonès Takefusa Kubo. El futbolista, que va fer 18 anys el passat 4 de juny, estava interessat a tornar al Barça aquest estiu i seguir complint el seu somni de triomfar de blaugrana... però, segons Mundo Deportivo, les seves pretensions econòmiques -demanava un milió d’euros anual- eren tan elevades que els culers van decidir retirar-se de la lluita pels seus serveis. El mateix diari de comunicació escrit va assegurar aquesta setmana que els catalans havien reprès les converses per tornar-ho a intentar, però ara ja era massa tard.

 

I és que, aquest divendres, el Reial Madrid ha anunciat el fitxatge de Kubo per a les pròximes sis temporades. El conjunt blanc no ha posat cap problema a pagar el milió d’euros que ell reclamava i, a més, n’abonarà dos més a l’FC Tokyo, el seu equip de procedència, en concepte de traspàs. La intenció de l’entitat madrilenya és que jugui els primers mesos al Castilla i que la seva evolució marqui els tempos a l’hora de fer el pas definitiu cap al Santiago Bernabéu. La jove promesa japonesa, que destaca per la seva tècnica i la seva visió de joc, arriba a la capital d'Espanya després de marcar cinc gols en els 16 partits de la Primera Divisió japonesa i la Copa de la Lliga del país asiàtic que ha disputat.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?