Luka Jovic, el motiu de l'última guerra entre Barça i Madrid

Els blaugrana i els blancs es disputen el fitxatge d'un dels davanters més prometedors del futbol mundial

Luka Jovic celebra un gol amb la samarreta de l'Eintracht Frankfurt.
Luka Jovic celebra un gol amb la samarreta de l'Eintracht Frankfurt. | Europa Press

A mesura que s'apropa el mercat de fitxatges s'accentuen els rumors i les informacions al voltant del futur dels millors jugadors europeus. Aquest dilluns, les mirades es tornen a centrar en Luka Jovic, el davanter de 21 anys de l'Eintracht Frankfurt pretès pels millors clubs del continent, entre ells el Barça. El club català ja fa temps que pensa en el futur després de Luis Suárez i el serbi és un dels candidats a convertir-se en el relleu generacional de l'uruguaià.

 

 

Segons Mundo Deportivo, el Barça ha descartat el fitxatge de Jovic després de seguir-lo durant un temps i reunir-se en més d'una ocasió amb el seu entorn. L'elevat preu (al voltant dels setanta milions d'euros) per un futbolista que tot just acaba d'explotar, els dubtes al voltant de la seva possible adaptació a l'estil blaugrana i les dificultats de compaginar-se amb Messi són alguns dels motius que, segons el diari especialitzat en informació del Barça, han portat la secretaria tècnica a descartar Jovic. El diari SPORT, per la seva banda, assegura que encara no hi ha cap determinació presa i que el club català té intenció de formar part de la llista de clubs que lluitin per incorporar el serbi a les seves plantilles.

 

 

D'altra banda, els diaris MARCA i AS afegeixen que Jovic és el davanter escollit per Florentino Pérez per reforçar la línia ofensiva blanca. Segons els mitjans de comunicació madrilenys informen que el serbi és la principal opció per al Reial Madrid i que el club del Santiago Bernabéu és l'equip millor posicionat per aconseguir els seus serveis.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?