Leo Messi dona un milió d'euros contra el coronavirus

El capità del Barça, que mostra la seva faceta més solidària, entregarà una part de la donació a l’Hospital Clínic de Barcelona i l’altra a un centre mèdic del seu país, l’Argentina

Leo Messi ha mostrat la seva faceta més solidària i ha col·laborat en la lluita contra el coronavirus amb una donació d’una bona quantitat de diners, que rondarà el milió d’euros. Segons ha ampliat Mundo Deportivo, el capità del Barça entregarà una part de la donació a l’Hospital Clínic de Barcelona i l’altra a un centre mèdic del seu país, l’Argentina. L'objectiu és que ambdós hospitals puguin comprar prou material per fer front al màxim de contagiats de Covid-19 possibles.

L'Hospital Clínic ha volgut agrair el gest, a través de les xarxes socials, a l'estrella argentina. "Leo Messi fa una donació per lluitar contra la Covid-19 en el Clínic. Moltès gràcies Leo, pel teu compromís i el teu suport", ha escrit el centra al seu compte oficial de Twitter. La iniciativa benèfica de Leo Messi s'ha conegut poc després que Pep Guardiola, una altra icona del barcelonisme, hagi donat la mateixa quantitat de diners a la Fundació Àngel Soler Daniel del Col·legi de Metges de Barcelona per a l'adquisició i l'aprovisionament de material sanitari.

 

No és el primer gest de Messi respecte a la lluita contra el coronavirus. Primer va enviar, a través dels canals de comunicació del Barça, un missatge per conscienciar els afeccionats culers i la resta de la població catalana; després va formar part d'una campanya conjunta de l'Organització Mundial de la Salut i la FIFA amb el mateix objectiu; per últim, ha fet una donació econòmica a l'Hospital Clínic de Barcelona per aportar el seu granet de sorra a la causa com ja fa diàriament amb la seva Fundació en altres iniciatives solidàries.

Més informació
 
Comentaris