Laporta i Guardiola, junts en un partit d’homenatge a Johan Cruyff

Diferents personalitats i amics de l’exjugador holandès es van reunir per disputar un partit com a homenatge a la seva figura

El passat divendres es va disputar a Aiguafreda un partit d’homenatge a Johan Cruyff. En aquest acte van assistir amics de l'holandès com Joan Laporta, Pep Guardiola o Txiki Beriguistain, i  també periodistes i exjugadors vinculats a l'entorn del Barça. Diferents personalitats van compartir a través de les xarxes socials imatges del matx amb l’etiqueta #AmicsdeJohan. L’expresident del club blaugrana, Joan Laporta, va publicar a la seva compta de Twitter: “Donant-ho tot quan ja no queda res... tot sigui pel  Johan. Beneeixo al Míster que em va posar a l’equip de gala. Detall immerescut que va fer realitat el somni de jugar un 3-4-3 amb els que han fet gran el #Barça”.

Un dels detalls que van cridar l’atenció als aficionats va ser que cap membre de la junta directiva actual del club va participar en aquest homenatge. Una polèmica que va enterrar el periodista Carles Domènech, que va afirmar que “ va ser un partit de futbol privat entre els amics de Johan. L’organitzava ell fa 25 anys i es va deixar de fer quan va morir. Ahir vam refermar la idea de tornar-lo a fer cada any. No hi ha convidats, només amics”.

 
Més informació
 
Comentaris