Laporta fa més gran la ferida del Madrid: "Ha fet una temporada nefasta"

L'expresident blaugrana qualifica l'enllaç amb UNICEF com "la decisió no esportiva més important" que va prendre

Joan Laporta, al seu despatx. | Jordi Borràs

Joan Laporta ha participat aquest divendres en el World Soccer Congress, una reunió amb diferents personalitats del món del futbol organitzada per la RFEF a Barcelona. L'expresident blaugrana s'ha mostrat esperançat sobre la possibilitat que la temporada del Barça "sigui excel·lent". "Depenem de nosaltres i arribar aquí amb la possibilitat de guanyar-ho tot ja és una gran temporada. Si després tenim aquest punt de sort per guanyar títols serà una temporada excel·lent", ha apuntat Laporta, que també ha valorat el curs del Madrid. "La resposta és òbvia, és nefasta. Ser aficionat del Madrid és difícil perquè a aquestes alçades no pots guanyar res i has de pensar en les vacances. És molt dur. No vull ferir a ningú perquè és un tema molt sensible, però és un gust ser del Barça. Quan a nosaltres ens surt bé, a ells malament. I al revés. Sempre passa". 

 

 

Laporta també ha parlat de Griezmann, que torna a sonar com a futurible del Barça, encara que ell no el fitxaria: "Ells (l'actual directiva) decidiran el que considerin. Jo penso que majoritàriament l'afició no el vol. Pels preus que s'estan movent, crec que és exagerat. Hi ha altres jugadors amb gran projecció que poden fer la funció de Griezmann. Pel que demanen i després d'una negativa...El tren ha passat". Per l'expresident blaugrana, els jugadors "han de voler venir al Barça". "És un gran jugador, però va tenir l'oportunitat l'any passat i no la va aprofitar. Un jugador no pot jugar amb el Barça", ha sentenciat. 

 

 

Preguntat sobre la cursa electoral al Barça, Laporta ha anticipat que no vol especular amb un possible avançament dels comicis, previstos pel 2021. "És un tema que no ocupa el meu pensament. Ja veuré què faig quan es convoquin eleccions. Cal convocar quan toca i no aprofitar els èxits esportius per fer-ho. S'ha fet en el massat, per això", ha comenta. 

 

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?