Laporta demana al barcelonisme que signi la moció de censura contra Bartomeu

L’expresident del Barça assegura que l’actual junta directiva “ha fet molt de mal al club i no mereixen continuar ni un minut més”

La moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva afronta el seu darrer dia de recollida de signatures amb l’objectiu de les més de 16.000 signatures molt a prop: els promotors ja han aconseguit 14.100 firmes i, malgrat que el context i les circumstàncies no convidaven a l’optimisme, el que inicialment semblava impossible ara no ho sembla tant. Els vuit grups impulsors del vot i els tres precandidats que hi han donat suport –Víctor Font, Lluís Fernández Alà i Jordi Farré– han fet una crida a la massa social blaugrana a mobilitzar-se i precipitar la convocatòria d’eleccions, però no han estat els únics.

Aquest dimecres, Joan Laporta ha animat els afeccionats culers a signar per forçar la dimissió de Bartomeu. “Jo ja he signat i si pogués signaria vint mil vegades més per tal de fer fora Bartomeu i la seva junta. Han fet molt de mal al Barça i no mereixen continuar ni un minut més. Avui és l’últim dia, si no ho heu fet ja, encara sou a temps”, ha piulat l’expresident del Barça, que encara no ha confirmat si es presentarà als pròxims comicis, encara que sí que ha reconegut públicament que en té ganes i que està formant un equip per liderar una candidatura potent i amb possibilitats de guanyar.

 
Més informació
 
Comentaris