L'Espai Barça es podria acabar dos anys més tard del previst

Segons la 'Cadena SER', la remodelació del Camp Nou no finalitzarà fins al 2023

Imatge aèria de l'Espai Barça.
Imatge aèria de l'Espai Barça. | FC BARCELONA

A la reunió de la junta directiva del Barça del passat dilluns no només es va parlar sobre la decisió de retirar el suport al partit contra el Girona a Miami. L'Espai Barça també va ser un dels temes que l'equip directiu comandat per Josep Maria Bartomeu va tractar en la trobada. Segons ha informat la Cadena SER, els dirigents blaugrana van actualitzar el calendari de la construcció de la nova zona culer i l'any que es va assenyalar com a data de finalització de la remodelació del Camp Nou va ser el 2023.

 

 

Així, l'Espai Barça s'endarrerirà i la inauguració del nou estadi culer s'haurà de realitzar fora del mandat de Bartomeu. Sempre segons el mateix mitjà, el gruix de la reforma del Camp Nou s'acabarà el 2022, però aquesta no es rematarà fins a l'any següent. Cal remarcar que les operacions van començar l'estiu passat, quan el club va desviar les canalitzacions de serveis com la llum i l'aigua, amb l'objectiu d'iniciar les obres en acabar la temporada 2018/19.

 

 

Això serà així si el Barça no té problemes amb la justícia. Des del club es tem que els recursos contenciosos de la CUP i la FAVB admesos a tràmit frenin l'Espai Barça i encara endarrereixin més la seva culminació. Si no ho fan, i tenint en compte que l'estadi Johan Cruyff s'inaugurarà el pròxim mes de maig, la intenció de la junta directiva blaugrana és la d'enderrocar el Miniestadi i iniciar la construcció del nou Palau Blaugrana el pròxim estiu.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?