Jordi Cruyff, a favor del retorn de Neymar: “Soc un defensor de les segones oportunitats”

En un article a ‘El País’, el fill de Johan Cruyff aposta pel futbolista brasiler com a opció positiva per al Barça

Jordi Cruyff ho té molt clar pel que fa a l’afer Neymar. L’exjugador del Barça creu que el retorn del brasiler seria molt positiu per al Barça i així ho explica en una columna a El País que es pot llegir en aquest enllaç. Justifica que “sempre estic a favor del retorn de jugadors que comptin amb una qualitat excepcional” i afirma que el jugador del PSG “és un dels cinc (jugadors) més especials”. El fill de Johan Cruyff raona que “tenir o no algú capaç de marcar la diferència pot suposar passar de guanyar un títol a quedar-se a prop”.

Sobre la polèmica sortida de Neymar del Barça, Cruyff diu que “la grandesa de les persones es troba en entendre quan algú es pot haver equivocat”. “Entenc la reacció de l’afeccionat que segueix dolgut”, escriu Jordi Cruyff, però assegura també ser “un defensor de les segones oportunitats”.

 

Segons l’exjugador, Neymar s’integraria a la perfecció a l’equip perquè ja coneix el grup i ja, en l’etapa anterior, va respectar la jerarquia dins l’equip. Del que no parla el fill de Cruyff és de què passaria amb Griezmann i Dembélé si arribés el brasiler. El que sí remarca és que a la Lliga espanyola “li aniria bé recuperar terreny amb un moviment així”.

Més informació
 
Comentaris