Hisenda investiga la prima de renovació que Neymar va cobrar del Barça

L'Agència Tributària, a més, també té en el seu punt de mira el multimilionari fitxatge del brasiler pel PSG

Neymar, durant un partit amb el PSG.
Neymar, durant un partit amb el PSG. | EFE

L'Agència Tributària torna a la càrrega amb Neymar Jr, segons El Mundo. El mitjà de comunicació espanyol ha informat aquest dilluns que Hisenda està investigant si el brasiler va pagar tots els impostos derivats de la prima de renovació que va rebre del Barça poc abans de marxar al PSG i del multimilionari fitxatge pel club francès.

 

 

El Mundo assegura que l'Agència Tributària ha requerit tota la documentació d'ambdues operacions per comprovar si Neymar ha tributat correctament a Espanya. La Inspecció vol l'expedient judicial ser "coneixedora de les dades amb transcendència tributària". Els preus de les operacions analitzades són de 64,4 milions d'euros bruts (prima de renovació) i 222 milions d'euros (traspàs). A més, Hisenda considera que, com que Neymar va viure més de 183 dies del 2017 a Espanya, l'extrem està obligat a pagar els impostos dels seus primers mesos al PSG (fins al gener del 2018).

 

 

Aquesta informació arriba, precisament, a pocs dies que se celebri el judici entre Neymar i el Barça pel conflicte generat al voltant del pagament de la pria de renovació, previst per al 21 de març. El conjunt blaugrana va pagar 23,7 milions d'euros al futbolista, però no li va abonar la quantitat restant ja que el jugador va fer les maletes cap a París i, ara, els culers li demanen la devolució dels diners i una multa per danys i perjudicis de 75 milions d'euros. Neymar, per la seva banda, vol que se li acabi de pagar la prima (amb interessos).

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?