Missatge d'Heurtel a l'afició del Barça: "Estic preparat per tornar a competir"

El base francès lamenta la situació generada pel coronavirus, però assegura que quan torni la competició ell estarà preparat per ajudar l’equip de Pesic

No tot són males notícies. Thomas Hertel ha assegurat aquest dilluns que ja està “preparat” per tornar a les pistes quan s’acabi l’aturada pel coronavirus. “Físicament estic en perfectes condicions, estic preparat per tornar a competir, però malauradament ens trobem en aquesta situació trista. Em sento bé físicament i mental, espero que tots vosaltres també”, ha valorat el base francès respecte a la seva lesió al turmell en una entrevista amb els mitjans del Barça.

El director de joc blaugrana li ha enviat un missatge a l’afició. “Li vull dir a la gent del Palau que mai no he desitjat jugar tant a bàsquet i que estic preparat per estar amb l’equip i tornar a competir”, ha dit. Per a Heurtel, que es va perdre el començament de la temporada i quan va tornar es va fer un esquinç al turmell que el va deixar fora de la Copa del Rei, és “frustrant” no poder jugar en l’actualitat. La situació, però, “és la que és i ens hem de quedar a casa”.

 

“Ja tindrem temps de tornar a gaudir del bàsquet”, ha augurat. El base francès ha trobat, en el temps que passa amb la família, l’aspecte positiu de tot plegat: “Durant la temporada estem entrenant o viatjant i ara, en canvi, estic podent veure créixer el meu fill i estar amb la família”. “Vull enviar un missatge especial de gratitud i de suport a tots els sanitaris que ens ajuden cada dia. Sense ells no seria possible”, ha finalitzat Heurtel.

Més informació
 
Comentaris