Guardiola: "Veig difícil que el Barça perdi aquesta Lliga"

"Té molta experiència en aquesta competició i és complicat que la resta d'equips l'atrapin", ha declarat l'actual entrenador del Manchester City

Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City. | EFE

Pep Guardiola segueix l'actualitat de Catalunya i es posiciona constantment en contra de la repressió de l'Estat espanyol, però també està al corrent de tot el que passa a Barcelona en l'àmbit esportiu. Encara que actualment entrena el Manchester City, el de Santpedor sempre ha estat del Barça i en la seva última roda de premsa, prèvia al partit de Premier League contra el Wolverhampton, ha analitzat la situació a la Lliga Santander dels de Valverde.

 

 

"Crec que és difícil que el Barça, amb tota l'experiència que té en aquestes competicions i sobretot en el tram final de la temporada, perdi molts punts. Potser perden més al principi de temporada, en els darrers mesos tenen molta experiència competitiva i és difícil que els rivals l'atrapin", ha afirmat Guardiola, que creu que els blaugrana són clars favorits al títol de la regularitat espanyol, encara que "en el futbol tot pot passar".

 

 

Entra la resta de declaracions que ha fet el tècnic català, les relatives al mercat de fitxatges d'hivern han estat les més destacades. Guardiola ha assegurat que el City no farà cap incorporació durant el mes de gener perquè "al final, si estàs satisfet amb els jugadors que tens, vas amb ells fins al final".

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?