Grifols podria revendre el nom del nou Camp Nou per treure'n benefici

Segons 'El Confidencial', els advocats han recomanat a Josep Maria Bartomeu que freni les negociacions ja que la farmacèutica catalana tindria uns plans diferents dels esperats

A finals del 2018, diferents informacions van situar Grífols com a principal candidat a posar el nom al nou Camp Nou. Segons els rumors, el Barça, necessitat de recursos financers per iniciar les reformes emmarcades en l'Espai Barça, havia acostat postures amb la farmacèutica catalana i aquesta era la més ben posicionada per aconseguir els naming rights del nou estadi culer.

 

 

En principi, el club havia deixat clar que abans de començar el 2019 els seus socis ja coneixerien l'encarregat de donar nom al feu blaugrana, però els tempos de les reformes s'han endarrerit i la junta directiva catalana no té intenció de precipitar un acord a llarg termini (uns 20 anys) i de quantitats econòmiques molt elevades (la xifra final podria rondar els 400 milions d'euros). El Barça no vol fer cap pas en fals i vol assegurar-se que tot el que firma només tindrà conseqüències positives per l'entitat.

 

 

En aquesta línia, aquest dijous El Confidencial ha publicat que Grífols podria tenir la intenció de revendre el nom del nou Camp Nou. En altres paraules, el mitjà de comunicació assegura que els serveis jurídics del Barça estan estudiant la possibilitat que la farmacèutica catalana tingui l'objectiu de fer de broker i, evidentment, quedar-se una comissió. Aquesta operació, no cal dir-ho, suposaria un conflicte d'interessos en un futur.

 

 

Sempre segons el mateix mitjà, els advocats han recomanat a Josep Maria Bartomeu que paralitzi les negociacions amb Grífols. La qüestió és massa transcendental per firmar acords sense estar 100% segur de fer-ho. La realitat, però, és que el president del Barça comença a quedar-se sense temps. De fet, l'endarreriment de les obres de l'Espai Barça (que provocarà que s'acabin el 2023, fora del seu mandat) ja li impedirà que sigui el màxim dirigent culer durant la culminació d'aquest.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?