Griezmann torna a escena

Segons la ‘Cadena SER’, a l’Atlètic de Madrid hi ha la sensació que el davanter francès jugarà al Barça la pròxima temporada

Sembla que el Barça, l’Atlètic de Madrid i Antoine Griezmann no en van tenir prou amb el que va passar l’estiu passat. El davanter francès va protagonitzar un documental que, a banda de demostrar que aquest havia jugat amb els sentiments dels seus aficionats i amb un club com el blaugrana, posava Josep Maria Bartomeu en un compromís legal pel fet que reconeixia que havia negociat amb un futbolista amb contracte amb un altre equip. I tot plegat, a més, produït per l’empresa de Gerard Piqué. Per si no n’hi hagués prou.

Segons la Cadena SER, Griezmann torna a ser un futurible del Barça. L’interès culer per Jovic s’ha refredat i, davant la veterania de Luis Suárez, la secretaria tècnica catalana ja no descarta amb la mateixa rotunditat que a principis de temporada interessar-se pel líder matalasser. Al Wanda Metropolitano, sempre segons la ràdio citada, donen per fet que el fitxatge es produirà. I, encara que això no vol dir que ja hi un hagi un acord, els dirigents de l’Atlètic ja han planejat una reunió a mitjans d’aquesta setmana per intentar-lo tornar a convèncer.

 

Actualment, la clàusula de rescissió de Griezmann és de 200 milions d’euros, però a l’estiu aquesta quantitat disminuirà fins als 120, un preu força més assequible. Tenint en compte que el club presidit per Enrique Cerezo no negociarà cap fitxatge, el Barça ja sap els diners que haurà de pagar si vol que Griezmann vesteixi la samarreta blaugrana a partir de la pròxima temporada.

Més informació
 
Comentaris (2)
Llencen els diners a cabassos Fa 8 mesos
Ja està clar, es haurem de menjar el Griezmann amb patates, serà el proper fitxatge/estafa del Barça. Ho tenien ben clar des del primer dia, comencen fent soroll parlant d'ell com a possibilitat llunyana, després com a futurible i acaba essent la nova ruïna del club, com tots els fitxatges que han fet els darrers anys.
Cartanya Fa 8 mesos
Per que poseu: No hi ha comentaris. T'animes?. Si aquells que ens animen a fer-ho, resulta que no ho publiqueu!!!!! Arregleu aquest problema a no poseu mes aquest parany. El nostre temps tambe, te el seu valor.