Griezmann no s'amaga i reconeix que li està costant adaptar-se al Barça

"He estat jugant en aquesta posició durant molts anys i ara m'he d'acostumar i adaptar a jugar a la banda. Ja sabia que seria difícil, estic aprenent molt", ha declarat el davanter francès

Antoine Griezmann no s'ha amagat mentre a Barcelona s'aprofita l'aturada de seleccions per debatre en relació amb la seva adaptació al Camp Nou. Després de la classificació de la selecció francesa per a l'Eurocopa del 2020 en vèncer Moldàvia (2-1), el davanter blaugrana ha atès la premsa i ha reconegut que "ja sabia que arribar al Barça seria difícil".

"Jugar centrat em va millor perquè em puc orientar amb més comoditat. He estat jugant en aquesta posició durant molts anys i ara m'he d'acostumar i adaptar a jugar a la banda. Estic aprenent molt, encara que ja sabia que arribar al Barça seria difícil", ha valorat l'exatacant de l'Atlètic de Madrid, que no ha girat l'esquena a la realitat.

 

El seu seleccionador, Didier Deschamps, ha fet un pas endavant per defensar-lo i desdramatitzar la situació: "El seu moment al Barça està lluny de ser catastròfic. Està sent menys decisiu que amb nosaltres i podria ser millor, sí. Però és una qüestió de posició en el camp. A l'Atlètic jugava a la posició més idònia per a ell. Jo tinc una gran confiança en ell".

Més informació
 
Comentaris