El conseller delegat de l’Atlètic confirma que Griezmann fitxarà pel Barça

“Tinc molt clar on jugarà Griezmann, se sap des del març: a Barcelona”, ha declarat Gil Marín a ‘Movistar+’

Miguel Ángel Gil Marín, conseller delegat de l’Atlètic de Madrid, no ha tingut pèls a la llengua i ha avançat el seu futur d’Antoine Griezmann. El mateix davanter va demanar paciència després del partit de classificació per a l’Eurocopa del 2020 entre França i Andorra, però l’alt càrrec matalasser ha revelat que l’estrella francesa jugarà a partir de la pròxima temporada al Camp Nou.

“Tinc molt clar on jugarà Griezmann, se sap des del març: a Barcelona”, ha declarat a Movistar+ Gil Marín. El conseller delegat matalasser ha confirmat el que era un secret a veus, ja que el davanter ja feia temps que demanava temps per anunciar una decisió que ja te presa, justament el que el Barça, que no el pot anunciar fins a l’1 de juliol, necessita.

 

Així, Gil Marín ha confirmat les informacions dels diferents mitjans de comunicació que asseguraven que Griezmann es penedeix del seu “no” al Barça la temporada passada i que ha fet un pas enrere. En cas que es produeixi la seva incorporació, Ernesto Valverde sumarà al seu projecte un futbolista de primer nivell que es troba, als seus 28 anys, en el millor moment de la seva carrera.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?