Frank de Boer, en desacord amb Valverde sobre De Jong: “No crec que aquella sigui la seva posició”

L’exjugador del Barça i exentrenador de l’Ajax creu que l’entrenador blaugrana està utilitzant el jove migcampista en un lloc que no és el seu

Frank de Boer coneix bé Frenkie de Jong. Tot i que no el va arribar a tenir a l’equip, l’exjugador del Barça era l’entrenador de l’Ajax quan el club va decidir fitxar la jove promesa del futbol holandès per al seu equip filial. Tres anys més tard, el migcampista de 22 anys fa les seves primeres passes al Barça, però, segons l’actual entrenador de l’Atlanta United, no les està fent en la posició en la qual se sent més còmode.

“He vist els últims partits del Barça i De Jong està jugant quasi a la banda. No crec que sigui la seva posició, hauria de jugar al mig o de migcampista defensiu”, ha assegurat De Boer. Ha afegit que “no sé què farà Valverde, el que sé és que en Frenkie ha de ser pacient. Busquets té ja una edat, tot i que continua jugant amb la mateixa qualitat de sempre sobre la gespa”. El tècnic, per tant, creu que el Txingurri ha de modificar la posició del seu futbolista.

 

En la mateixa línia, l’exjugador holandès ha assegurat que tot necessita un procés d’adaptació. “La filosofia del Barça no és nova per a De Jong. El que passa és que els altres companys han d’acabar d’entendre el seu joc”, ha explicat. I l’ha lloat: “És un tipus de jugador diferent de Busquets. Els seus companys s’han d’adaptar a ell i viceversa. El que està clar és que té un talent que no s’havia vist en molt de temps”.

Més informació
 
Comentaris