Filtren el possible disseny de la samarreta del Barça per a la temporada 2021/22

‘Mundo Deportivo’ treu a la llum el primer equipament del club blaugrana de cara al curs vinent

El Barça encara no ha començat la temporada 2020/21 i la samarreta per a aquest curs tot just acaba de ser presentada i posada a la venda, però això no vol dir que Nike s’hagi aturat a l’hora de dissenyar i fabricar les pròximes equipacions que lluiran els i les futbolistes blaugrana els pròxims anys. Aquest dimarts, Mundo Deportivo ha filtrat el possible disseny que podria tenir el primer l’equipament culer de cara al curs 2021/22, que estarà inspirat en l’escut del club i seguirà un patró força peculiar i estrambòtic.

Sempre segons la informació del mitjà de comunicació citat, la part inferior de la samarreta del Barça per a la temporada 2020/21 tindrà les franges blau i grana que hi ha en la part inferior de l’escut, encara que no incorporarà la pilota característica. A dalt, a la dreta, hi haurà la Creu de Sant Jordi, encara que el fons no serà blanc sinó que serà blau per respectar els colors de tot l’equipament. El mateix passarà amb la part superior esquerra, en què el groc de la senyera també serà blau.

 

Les mànigues seran vermelles, mentre que els pantalons encara s’han de confirmar però molt probablement mantindran en blau. El patrocinador principal del club, Rakuten en el cas del primer equip masculí –la vinculació amb el club català finalitza el 2021 i caldrà veure si ambdues parts li donen continuïtat–, se situarà, com és habitual, al mig de la samarreta. Serà, en qualsevol cas, de color blanc per poder ser diferenciada del fons.

Més informació
 
Comentaris