Filtren les exagerades pretensions econòmiques de Neymar

Segons 'La Sexta', el brasiler vol cobrar 35 milions d’euros nets per temporada i, a més, exigeix un contracte de cinc temporades

Evidentment, tots els equips que vulguin fitxar Neymar no només haurà de convèncer el Paris Saint-Germain. Els clubs en qüestió també hauran de fer una oferta contractual al futbolista brasiler que satisfaci les seves expectatives econòmiques. Aquest divendres, La Sexta ha revelat quines són les xifres que exigirà l’encara futbolista del PSG al club que vulgui aconseguir els seus serveis. I no són especialment baixes, ans al contrari.

Sempre segons el mateix mitjà, Neymar vol cobrar 35 milions d’euros nets per temporada i, a més, demana que el contracte sigui de cinc temporades. Tenint en compte que, en quantitat bruta, el club que vulgui fitxar haurà de pagar una mica menys del doble d’aquesta quantitat, l’operació es podria enfilar fins a més de 300 milions d’euros, xifra a la qual se li hauria de sumar el cost del traspàs que demana el PSG, que rondarà amb total seguretat els 150-200 milions d’euros.

 

No és casualitat, doncs, que les negociacions pel futbolista brasiler siguin tan lentes i avancin amb comptagotes. La incorporació de Neymar no només serà una bomba esportiva per a l’equip que el fitxi i la Lliga a la qual arribi si finalment acaba marxant de la Ligue 1; també ho serà en l’àmbit econòmic, tant per la quantitat final de l’operació com per la massa salarial, que es veurà considerablement augmentada. Sigui com sigui, el serial de l’estiu està vivint els seus darrers capítols.

Més informació
 
Comentaris (5)
X*2 Fa 3 mesos
Fora patums
dos cops amb la mateixa pedra? Fa 3 mesos
a fer la ma xato, i a mes a mes el soci nol vol.
Gongylus Fa 3 mesos
Si el Barça torna a fitxar Neymar vol dir que els dirigents del club són més ximples (per dir-ho suau) del que em pensava. I encara més si paguen les xifres que esmenta aquest article.
Maite Fa 3 mesos
I no els hi cau la cara de vergonya ,quan hi ha gent que ho passa tan malament en països amb guerra i fam ,i fugen en pasteres jgant- se la vida per trobar un futur millor. VERGONYA SENYORS
Doncs Ney Fa 3 mesos
Cap A Madrid que viuras de fábula i de Pas li faràs gastar els diners al geni de la làmpada.