Figo ataca Gaspart per justificar la seva traïció al Barça

"Vaig viure cinc anys meravellosos a Barcelona. Ara bé, en aquella època, el candidat a les eleccions del Barça que anava a guanyar era Gaspart, de qui jo no me'n fiava gens", ha declarat el portuguès a 'Universo Valdano'

Luis Figo, en una imatge d'arxiu. | EFE

Luis Figo ha explicat, en el darrer episodi d'Universo Valdano, algun dels motius del seu fitxatge pel Reial Madrid quan era futbolista del Barça. El jugador portuguès ha reconegut que va passar un temps extraordinari al Camp Nou, però ha assenyalat Joan Gaspart com al culpable de la seva traïció al club català.

 

 

"Vaig viure cinc anys meravellosos a Barcelona, tant en l'àmbit humà com l'esportiu. Ara bé, en aquella època, el candidat a les eleccions del Barça que anava a guanyar era Gaspart, de qui jo no me'n fiava gens. Ja em podia prometre la Lluna, que és una persona que a mi no em deia res", ha declarat Figo a Jorge Valdano, en un programa emès per la cadena #Vamos.

 

 

A més, l'atacant portuguès també ha explicat com es va gestar el seu fitxatge pel Madrid: "Tenia ofertes de diferents equips. Les coses es van anar posant sèries fins que va arribar un punt en què ja havia arribat a un acord amb un dels candidats a la presidència (Florentino Pérez). Jo no el vaig veure, ja que l'havia firmat el meu representant, però em van dir que establia que si finalment no fitxava pel Madrid, hauria de pagar tots els abonaments dels socis durant una temporada".

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?