Exhibició de força de La Masia en la vuitena edició del Barça Academy World Cup

Més de 2.100 nens i nenes de 6 a 14 anys dels cinc continents demostraran el control blaugrana dels talents més joves d'arreu del món

El Miniestadi, durant la presentació del Barça Academy World Cup.
El Miniestadi, durant la presentació del Barça Academy World Cup. | FC Barcelona

Davant unes 8.000 persones, el Miniestadi ha donat el tret de sortida, aquest dilluns, a la vuitena edició del Barça Academy World Cup, una competició organitzada per la Barça Escola en què, des d'avui fins al pròxim dijous, més de 2.100 nens i nenes de 6 a 14 anys dels cinc continents demostraran el control blaugrana dels talents més joves d'arreu del món.

 

 

L'edició d'enguany, que comptarà amb Rafinha com a padrí, tornarà a ser històrica en termes de participació. Un total de 188 equips prendran part d'una competició que es dividirà en quatre categories: sub-8, sub-10 sub-12 i sub-14. A més, el Barça Academy World Cup 2019 gaudirà de la presència de 23 països, un més que l'any passat. Es disputaran ni més ni menys que un total de 650 partits.

 

 

"Durant quatre dies podrem veurem nens de tot el món que, amb les seves petites diferències culturals i regionals, practiquen l'estil Barça. Tot això és possible gràcies a la feina de les Barça Academy, que compten amb directors de projecte local que encarreguen que, entrenament a entrenament, se segueixin les directrius que marquem des de Barcelona", ha declarat Guillermo Amor, responsable de relacions institucionals blaugrana. "La Barça Academy World Cup és una festa per a tots. Jo, com a pare de jugadors de la Barça Escola, estic molt orgullós que cada any puguem fer aquesta gran festa del futbol seguint el nostre estil de joc a casa nostra", ha ampliat Xavier Vilajoana, directiu culer encarregat del futbol formatiu.

 
Comentaris