L’estrany cas del fitxatge que podria marxar del Barça sense ser presentat

Ronald Koeman no compta amb Matheus Fernandes, pel qual el club blaugrana va pagar set milions d’euros el passat mes de gener

El 31 de gener del 2020, el Barça va anunciar el fitxatge de Matheus Fernandes, procedent del Palmeiras, a canvi de set milions d’euros fixos més tres en variables. El migcampista brasiler, que es va comprometre amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2025, va ser cedit fins al final de la temporada 2019/20 al Valladolid a la recerca de minuts, però no els va aconseguir: només en va jugar 166 dividits en tres partits, segons dades de Transfermarkt. La seva participació en el conjunt val·lisoletà va ser testimonial i el futbolista va incorporar-se a la disciplina blaugrana per preparar el curs 2020/21 a les ordres de Ronald Koeman.

Matheus Fernandes, però, no ha aconseguit convèncer el nou entrenador del Barça en les dues setmanes d’entrenaments que ha realitzat l’equip blaugrana. El migcampista defensiu va ser descartat de la convocatòria per al partit contra el Nàstic de Tarragona, fet que va evidenciar que el tècnic holandès no compta amb ell. De fet, segons diversos mitjans, la secretaria tècnica liderada per Ramon Planes ja li està buscant una sortida. Si ho aconsegueix, Fernandes marxarà de Barcelona sense ni tan sols haver estat presentat, una fita negativa de la qual no poden presumir ni els pitjors fitxatges de la història del club.

 

Aquest dilluns, per acabar-ho d’adobar, el Barça ha informat que el jugador s’ha fet una elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta i que, per tant, “és baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat”. El darrer infortuni de Matheus Fernandes ha estat la gota que ha fet vessar el got i, excepte sorpresa majúscula, la seva situació és irreversible. Només un gir de guió completament inesperat impedirà que el jove futbolista de només 22 anys –que té una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros– es converteixi en un nou fitxatge fantasma de l’etapa de Josep Maria Bartomeu al capdavant de l’entitat.

Més informació
 
Comentaris