El Camp Nou reivindica el reconeixement internacional de les seleccions catalanes

"Sempre endavant cap al reconeixement internacional", resava una pancarta desplegada pels afeccionats culers abans del partit contra l'Atlètic de Madrid

El Camp Nou reivindica el reconeixement de les seleccions catalanes.
El Camp Nou reivindica el reconeixement de les seleccions catalanes. | J.C.

Els aficionats del Barça no han preparat cap pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics ni la independència per a la transcendental visita de l'Atlètic de Madrid. Això no vol dir, però, que no hi ha hagi hagut cap reivindicació política. I és que, quan els 22 protagonistes han saltat sobre la gespa, els seguidors blaugrana han desplegat una pancarta a favor del reconeixement internacional de les seleccions catalanes: "Sempre endavant cap al reconeixement internacional".

 

 

Amb aquesta pancarta, que duia la simbologia de la Plataforma ProSeleccions Catalanes, torna a demostrar el compromís dels afeccionats del Barça amb Catalunya. La reivindicació arriba mentre el poble català veu com la seva selecció està competint al Mundial de futbol sala de l'Argentina, encara que aquest no està reconegut per la FIFA. A més d'aquesta pancarta, durant el partit també s'ha desplagat un altre cartell a favor de l'absolució de Sandro Rosell i, en el minut 17:14, el Camp Nou ha clamat per la "independència" i la llibertat dels presos polítics.

 
Comentaris