El Barça ha remuntat els sis últims 2-1 adversos a la Copa

Els precedents somriuen a un conjunt blaugrana que s'ha classificat en set de les darreres vuit ocasions en què va perdre el duel coper d'anada per 2 a 1

Luis Suárez celebra un gol amb el Barça. | EFE

Afortunadament, el desastre del Barça al Ciutat de València té solució. En els instant finals, Coutinho va transformar un clar penal de Coke sobre Denis Suárez i el valor doble dels gols marcats a domicili va ajudar el conjunt blaugrana a emportar-se un gran resultat (tenint en compte les circumstàncies) cap a casa. El resultat no pot amagar el mal joc d'un equip plegat de suplents que, tot s'ha de reconèixer, no va estar a l'altura, però la realitat és que va maquillar una nit força grisa.

 

 

No serveix de res carregar contra els dos futbolistes del filial (Chumi i Miranda), que no van jugar el seu millor partit; tampoc assenyalar Valverde per la temerària revolució que va fer en l'onze inicial ni criticar Coutinho i Dembélé per les seves fluixes (i poc determinants) actuacions. Tot plegat ja va ser recollit a les cròniques esportives d'aquest dijous i, ara, el Barça ha d'analitzar els errors individualment i col·lectiva per solucionar-los i, així, evitar sorpreses futures que no siguin de solució tan fàcil com la desfeta contra el Llevant.

 

 

Menys de 24 hores després de la desfeta, els afeccionats i jugadors culers tenen un motiu per somriure: el Barça ha remuntat els sis darrers 2-1 adversos que ha patit a la Copa del Rei i, en total, ha aixecat l'eliminatòria en set de les vuit ocasions en què s'ha donat aquest marcador en el partit d'anada. Aquest divendres 11 de gener, precisament, fa dos anys que els blaugrana van capgirar l'últim 2-1 a la Copa: va ser a la temporada 2016/17 contra l'Athletic Club, llavors entrenat per Ernesto Valverde. El Camp Nou dictarà sentència.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?