De Jong il·lusiona el Camp Nou: “Vull que la gent gaudeixi amb el nostre futbol”

“El Barça practica un estil de futbol que és ideal per als migcampistes”, assegura el migcampista holandès, que vol “ser titular en la majoria de partits”

Per si hi havia alguna mena de dubte que el fitxatge de Frenkie de Jong és clau en l’objectiu del Barça de recuperar el seu estil, el migcampista holandès s’ha encarregat de tornar-ho a deixar ben clar en una entrevista als mitjans oficials del club. La nova incorporació ho té: la gent que es desplaça al Camp Nou ho fa per gaudir amb el joc del seu equip.

“A mi m’agrada jugar un futbol atractiu per a la gent. Crec que la gent que ve a l’estadi necessita gaudir del partit. Aquesta era la filosofia de Cruyff i és la del Barça i l’Ajax”, ha declarat De Jong, que creu que el seu nou equip “juga un estil de futbol que és ideal per als migcampistes: tenir molt la pilota, controlar-la...”. “Per a mi és el lloc perfecte per encaixar. Sempre havia volgut jugar aquí. A més de guanyar títols, el Barça sempre intenta fer un futbol atractiu i té alguns dels millors jugadors de la història”, ha continuat explicant.

 

L’exmigcampista de l’Ajax també ha reconegut que “vull ser titular en la majoria de partits”, però també ha assegurat que és conscient que “tots els jugadors de l’equip ho volen, així que no soc diferent d’ells”. “Hauré de treballar moltíssim en els entrenaments per poder demostrar el que puc fer en els partits”, ha sentenciat un De Jong que, d’altra banda, sap que al Camp Nou hi ha ganes de Champions: “A l’Ajax la pressió és molt forta, no només per guanyar la Lliga i la Copa sinó pel tipus de joc que es fa. Al Barça és el mateix però, a més, hi ha l’exigència de guanyar la Champions. Tant el club com jo tenim moltes ganes d’aixecar l’orelluda aquesta temporada”.

Més informació
 
Comentaris (1)
Jastabé Fa 3 mesos
Em sap molt greu dir-ho, però jo fos tu no em faria massa il-lusions, el teu nou entrenador el Valverde, no és partidari de l’estil de joc que ha carecteritzat el Barça i Ajax, ell és un resultadista, avorrit i sense ànima que prefereix jugar al vulgar contraatac !