Control antidòping en l'entrenament del Barça

Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Todibo, Messi, Sergi Roberto, Junior i Carles Pérez han estat els escollits de l'AEPSAD per realitzar les anàlisis corresponents

L’entrenament del Barça d’aquest dimecres, previ a la visita a San Mamés prevista pel pròxim divendres, ha tingut uns convidats especials. Segons han informat Mundo Deportivo i SPORT, personal de l’Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport (AEPSAD), adscrita al Consell Superior d’Esports, ha acudit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per sotmetre vuit jugadors blaugrana a un control antidòping: els escollits han estat Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Todibo, Messi, Sergi Roberto, Junior i Carles Pérez.

Les proves, habituals en els entrenaments dels equips de futbol, s’han realitzat a només dos dies de l’inici de la competició oficial a Espanya. Tots els jugadors han passat el control sense problemes a l’espera que les mostres de sang que els han extret siguin analitzades per descartar la presència de qualsevol substància en ella. Ernesto Valverde, sigui com sigui, ha pogut seguir preparant sense més inconvenients l’estrena del seu equip i ho ha fet amb dues agradables novetats, les de Todibo i De Jong, que aquest dimarts es van exercitar al marge del grup després de tornar de la gira pels Estats Units amb alguns problemes físics sense importància. Ambdós podran entrar en la convocatòria del tècnic extremeny per visitar l’Athletic Club.

 

Messi segueix al marge

Com va avisar Valverde, la presència de Leo Messi en el debut blaugrana a la Lliga Santander 2019/20 no està, ni de bon tros, assegurada. Aquest dimecres, l’argentí tampoc no ha participat en la sessió amb el grup, en la qual sí que ho han fet Iñaki Peña (que segur que viatjarà a Bilbao amb motiu de la lesió de Neto), Riqui Puig, Carles Pérez i Abel Ruíz. El capità decidirà aquest dijous si està en condicions de jugar a San Mamés, però la realitat és que, de moment, les sensacions, no conviden gaire a l’optimisme.

Més informació
 
Comentaris