Les condicions que el Barça exigiria a Neymar per recuperar-lo

Segons ‘Mundo Deportivo’, el club blaugrana li demanarà que demani perdó, que accepti cobrar menys i que retiri la demanda per la prima de renovació

Com ja va fer fa un parell de dies UOL Esporte, aquest dilluns Mundo Deportivo ha assegurat que el Barça no tanca la porta al retorn de Neymar, però que demanarà diferents condicions al brasiler abans de dur a terme l’operació. Malgrat que l’extrem va marxar del Camp Nou fa menys de dos anys, és una realitat que la seva situació al PSG no és la millor i els rumors cada vegada assenyalen amb més força que el futbolista està interessat a tornar a vestir de blaugrana.

En la mateixa línia que el mitjà brasiler, el diari especialitzat en informació del club culer informa que el Barça requerirà a Neymar que demani perdó públicament per la forma com va marxar fa dos estius, que retiri la demanda que va interposar contra l’entitat catalana per la prima de renovació de 26 milions d’euros que el club no va pagar-li en la seva totalitat en entendre que no l’havia complert i que es baixi l’elevadíssima fitxa que cobra actualment al PSG. Segons ambdós mitjans, els plans culers és que Neymar tingui el mateix sou que quan va fer les maletes en direcció a París.

 

A més, Mundo Deportivo també especifica que el Barça també necessitarà que l’atacant brasiler forci Nasser Al-Kleaïfi perquè el vengui a un preu que no sigui desorbitat. Sigui com sigui, la realitat és que per molt que tothom estigui interessat en dur a terme el traspàs, aquest encara es troba en un estat embrionari. Tenint en compte les relacions del club català amb el PSG, les negociacions no seran fàcils.

Més informació
 
Comentaris