El Col·legi de Periodistes carrega contra Piqué

"No acceptem que ens diguin com hem de fer la nostra feina. Desacreditar-nos perquè no agrada allò de què informem té un biaix poc democràtic i poc lligat a la llibertat d’expressió", ha comunicat

Les paraules de Gerard Piqué després del triomf del Barça al camp del Getafe han generat força rebombori. El central català va deixar entreveure que un article de Mundo Deportivo contra el poder del vestidor estava dictat per la junta directiva de Josep Maria Bartomeu i les declaracions no han agradat al Col·legi de Periodistes de Catalunya, que aquest dilluns ha emès un comunicat en el qual ha assegurat que "no acceptem i lamentem les acusacions d’aquest cap de setmana de Gerard Piqué contra companys periodistes, als qui acusa d’escriure al dictat d’altres".

"Els periodistes no acceptem que ens diguin com hem de fer la nostra feina. Desacreditar-nos perquè no agrada allò de què informem té un biaix poc democràtic i poc lligat a la llibertat d’expressió i la llibertat de premsa, drets fonamentals en democràcia. Els professionals de la informació, evitem qualsevol situació de conflicte d’interessos, ja sigui d’àmbit polític, comercial, econòmic, financer o familiar, tal com descriu el punt 7 del Codi Deontològic", ha assegurat el Col·legi mitjançant un comunicat que ha difós a través dels seus canals de comunicació oficials.

 

Bartomeu es reunirà amb Piqué

Les declaracions de Piqué tampoc no ha agradat a Josep Maria Bartomeu, que segons TV3 es reunirà amb el tercer capità del primer equip del Barça per resoldre el cas amb normalitat. El president vol tractar l'assumpte amb el jugador perquè no creu que hi hagi, sempre segons el mateix mitjà, una esquerda entre la directiva i la plantilla. La televisió pública catalana ha assegurat també que el màxim dirigent culer no vol que la pilota es faci més gran i que en la reunió no té cap intenció de renyar Piqué, sinó simplement aclarir-ho tot plegat.

Més informació
 
Comentaris (2)
Adria Vicens Fa 4 mesos
Millor farien en mirar quants companys de feina violen el codi deontològic...
Gokum Fa 4 mesos
Qui són aquests del col-legi de Juntaletras ? De veritables profesionals n¨hi ha de molt bons ... però hi ha massa "palanganers " dins aquest ofici