La clàusula 'electoral' del contracte de Setién amb el Barça

El tècnic càntabre s'ha compromès amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2022, però abans del darrer any l'entitat culer podrà exercir una clàusula alliberadora

Malgrat que la sensació inicial era que Quique Setién comandaria un projecte a curt termini al Camp Nou, el tècnic càntabre s'ha compromès amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2022, és a dir, per a les pròximes dues temporades i mitja. Molts afeccionats culers han considerat una temeritat la durada del contracte tenint en compte que el mandat de Josep Maria Bartomeu acaba un estiu abans, el del 2021, quan estan previstes les eleccions a la presidència de l'entitat catalana.

Aquest dimarts, durant la presentació del nou entrenador del Barça, Bartomeu ha deixat ben clar que a l'hora de negociar les condicions del vincle de Setién va tenir molt en compte aquest fet. El president blaugrana ha informat que el contracte inclou una clàusula alliberadora abans de la temporada 2021/22, és a dir, quan se celebraran els comicis al Camp Nou. D'aquesta forma, el candidat guanyador de les eleccions tindrà l'última paraula sobre l'encarregat d'ocupar la banqueta culer.

 
Més informació
 
Comentaris