Carles Pérez lidera el reclam del planter

El doblet de l’extrem del filial junt amb el seu bon paper i el dels seus companys amb el primer equip al Japó demostren que Valverde pot comptar amb la seva aportació durant la temporada

En un partit insípid l’únic que ha trobat la llum del gol ha estat Carles Pérez. Al jugador del filial no li han arribat moltes pilotes però ha monetitzat les comptades ocasions que ha tingut. Ha marcat els dos gols del partit contra un rival inferior però contra el qual ni Griezmann ni Dembélé, per exemple, han estat capaços de trobar el seu moment de glòria. La bona actuació del granollerí, junt amb les brillants jugades de Riqui Puig i el bon paper generalitzat dels jugadors del Barça B al Japó manifesta que Valverde pot comptar amb efectius del filial si ho necessita.

Valverde ha valorat el partit de Carles Pérez i ha enviat un missatge a tots els jugadors del B que aspiren a pujar: “Esperem que els joves facin un pas endavant”. De moment, en aquesta primera gira els futbolistes de l’equip de Garcia Pimienta que han participat amb el primer equip han fet el pas. Sense afany de protagonisme el rol de Riqui Puig i companyia ha estat secundari però sempre positiu.

El partit de Carles Pérez contra el Vissel Kobe és una punta d’iceberg. Serveix més que res per deixar constància amb dades que el filial blaugrana pot tenir rellevància. Però el seu és un nom que va acompanyat de tot un seguit de companys que també han ofert bons minuts aquests dies. Per començar, Guillem Jaime que des del lateral esquerre ha fet l’assistència del segon gol de Pérez.

El central Ronald Araújo ha fet al costat de Lenglet un partit molt seriós. Segur amb la pilota i compromès en defensa, l’uruguaià ha demostrat que pot fer un cop de mà sempre que calgui a la curta nòmina de centrals que té el Barça a dia d’avui. Per davant seu, Álex Collado i Riqui Puig no han destacat però sí han estat la línia de l’equip i segueixen creixent, sobretot el de Matadepera, que il·lusiona cada cop més amb la seva capacitat de marcar diferències al centre del camp.

 

A la segona part Monchu ha estat l’altre representant del B junt a Jaime i Pérez. Ha tingut un paper més secundari però junt a Alenyà i De Jong ha format un centre del camp més fluid que el de la primera part. No han tingut minuts Hiroki Abe, Oriol Busquets i Iñaki Peña. En definitiva, el paper del filial en aquesta gira ha estat destacable i els dos gols de Pérez donen visibilitat a un planter la relació del qual amb el primer equip no passa pels seus millors per diferents circumstàncies.

Més informació
 
Comentaris