Cap responsable del futbol base del Barça hauria estat present en la destitució de Valdés

Segons la ‘Cadena SER’, el ja exentrenador del Juvenil A ha anat sol a rescindir el seu contracte i ho ha fet amb la presència, només, de la persona de recursos humans

Víctor Valdés ja és passat al Barça. Aquest dilluns, l’exjugador blaugrana ha estat acomiadat com a entrenador del Juvenil A culer després de només 80 dies al càrrec. Els diferents episodis intensos entre el tècnic i la secretaria tècnica, en els quals tothom ha tingut la culpa, el primer pel seu fort caràcter i les dificultats a l’hora d’adaptar-se a l’estructura formativa del club i la segona per no trobar un rumb esportiu ferm i clar i basar les seves decisions en la improvisació.

Entre totes les informacions que han filtrat l’entorn d’una part i de l’altra, la Cadena SER ha explicat com ha estat el moment de la rescissió del contracte de l’exporter. Sempre segons la ràdio citada, ningú del Barça ha anat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acomiadar-se de Valdés. Cap responsable del futbol formatiu blaugrana s’ha presentat a una cita en la qual només hi ha acudit la persona de recursos humans encarregada de gestionar els papers del divorci.

 

El mateix mitjà ha assegurat que Valdés està afectat per la situació i que ho està passant malament. Radio MARCA ha afegit que el de l’Hospitalet “estava molt il·lusionat amb treballar amb els juvenils, però ha notat que des del primer moment li han posat inconvenients a la seva feina”. Sigui com sigui, la realitat és que el retorn d’una llegenda del Barça al Camp Nou ha passat d'il·lusionant a decebedor en poc més de dos mesos.

Més informació
 
Comentaris